Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam

Trends

Histor One Kalkmat

Wil jij je interieur een krijtverf uitstraling geven? Met de kalkmatte muurverf van The Color Collection heb je een kwaliteitsproduct in handen met de mooiste vergrijsde en natuurlijke kleuren. Kleurencombinaties maken was nog nooit zo makkelijk, want de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De muurverf geeft een maximaal poedermatte krijtverf uitstraling en dekt nog ontzettend goed ook. Ook is een effect met strepen mogelijk.

Flexa Pure extramat

Technische gegevens

  •  Excellente dekking
  •  Maximaal poedermat resultaat
  •  Krijtverf effect
  •  Prachtig vergrijsde en natuurlijke kleuren
  •  Rendement: 10 m2 per liter
  •  Verkrijgbaar kant-en-klaar in 20 kleuren in 2,5L, in 5 kleuren in 5L
  •  Te mengen in elke gewenste kleur in 1L, 2,5L en 5L

Aaanbieding

flexa pure extra mat

Flexa pure Extra mat

Deze prachtige muurverf op basis van acrylaat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Pure by Flexa ColorLab® muurverf extra mat heeft een optimale dekking en is extreem kleurvast. Bovendien schrobbaar en beschikbaar in talloze kleuren. Uitermate geschikt voor pleisterwerk, metselwerk, beton en diverse bouwplaten.

Technische gegevens

Toepassing: Geschikt voor muren en plafonds binnen op (bak)steen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Producteigenschappen: · Optimale dekking · Schrobvast, klasse 1 · Isoleert nicotine en roet · Geeft mooie extra (poederige) uitstraling.

Aanbieding

Roest effect

Roest past uitstekend in het stoere, hedendaagse interieur waarin natuurlijke materialen en spannende combinaties van hout en staal een krachtige basis vormen. Een roestwand of roest-accessoire combineert bovendien prachtig met pure tinten als zand en grijs.

ROESTVERF

ROEST EFFEFT OP DE MUUR