Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
verf amsterdam
verf amsterdam

De verfspeciaalzaak van Amsterdam NU TOT 40% KORTING OP SIKKENS SIGMA WIJZONOL AFLAK ÉN EEN PERSOONLIJK EERLIJK ADVIES OP DE KOOP TOE!

Superaanbieding Histor One

Histor One

Uw wens in kleur

De specialisten van Engels zijn dagelijks voor u in beweging om vernieuwing en verbetering te bieden. Daarbij kunt u kiezen uit een enorm assortiment kleuren en heeft Engels altijd superscherpe aanbiedingen.


We zeggen dan ook in het volste vertrouwen:

“Engels Verfspeciaalzaken: door een goed advies altijd goedkoper!”


Engels heeft voor ieder budget een verf. om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Muurverf van €3,95 tot €32,00 per liter.
  • Beitsverf van €19,95 tot €52,00 per liter.
  • Grondverf van €12,95 tot €42,45 per liter
  • Lakverven van €19,95 tot €62,50 per liter.

 

Knap staaltje
De verfspecialisten van Engels adviseren u bij uw kleurkeuze. Wilt u thuis op uw gemak het effect van de kleur beoordelen? Engels heeft een groot aantal kleurstalen op op A4 en A3.

 

Puur kleur
De door u gekozen kleur wordt op maat gemengd in de computergestuurde Akzo mengmachine. Vanzelfsprekend met topkwaliteit muurverf of lak van Flexa Colors. Engels is trots dat we in onze verfwinkels in Amsterdam de Flexa Pure Kleurenwand aan klanten kunnen laten zien. Nu inspiratie nodig? Bekijk de online presentatie van Flexa Pure.

Actueel Nieuws
Wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele nieuwsitems van Engels Verf? Of wilt u gewoon weten waar Engels Verf zoal mee bezig is? Klik dan op onderstaande button. 

Onze medewerkers

Engels is de verfspeciaalzaak van Amsterdam dankzij gemotiveerde werknemers die steeds de laatste ontwikkelingen volgen op het gebied van verf en –benodigdheden. Het is voor hen een uitdaging om klanten elke dag opnieuw met raad en daad bij te staan bij elke schilderklus. Daar zijn en blijven we trots op!

 

“Wij geven onze verf niet zomaar aan een ‘vreemde’, zonder te weten wat ermee gebeurt.”

 

Verfspecialist bij Engels