Lola Brood geeft startsein voor de Latexpress

Lola Brood geeft startsein voor de Latexpress
Lola Brood geeft het startsein voor de Latexpress.nl Lola Brood en de Latexpress

Nooit meer met emmers latex op de fiets.
Voor je het weet laat je een kanjer van een 'handtekening' achter op straat.


Daarom start Engels Verf met de milieuvriendelijke LATEXPRESS.nl. Engels verf brengt uw bestelling met een speciale transportfiets bij u thuis. Dat kan binnen 30 minuten* maar dat in overleg met de planners van Fietskoeriers Amsterdam ook op een moment dat het beter uitkomt.

De onthulling van de LATEXPRESS.nl werd gedaan door LOLA BROOD. LOLA ontwerpt haar eigen kledinglijn die zij op haar eigen unieke manier beschildert. Engels Verf ontwikkelt samen met haar een verf die ook bij intensief gebruik (wassen) mooi blijft.
Voor meer info www.lolapopbrood.com

Beter voor het milieu
Amsterdam is de fietshoofdstad van de wereld. Met de fiets kan elke bestelling binnen de ring binnen 30 minuten* worden afgeleverd. Zonder vertraging door verkeersopstoppingen. Fietsen is klimaatneutraal en daardoor beter voor de leefbaarheid in de stad.

Fietskoeriers Amsterdam
Deze fietskoerier is gespecialiseerd in spoedleveringen en werkt op basis van het GPS-principe. Hierdoor is er altijd een koerier direct beschikbaar in de omgeving. Naast ervaren medewerkers in de logistieke dienstverlening wordt gewerkt aan de begeleiding van langdurig werklozen. Fietskoeriers Amsterdam draagt daarmee bij aan de maatschappelijke ontwikkeling en reïntegratiekansen op de arbeidsmarkt van deze groep. Voor meer informatie www.fietskoeriers-amsterdam.nl

* De kleine lettertjes
Bestellingen met een aankoopbedrag van 150 euro of meer worden GRATIS thuisbezorgd binnen de ring Amsterdam. Voor aankopen onder de 150 euro bedragen de bezorgkosten 7,50 euro per rit/vracht binnen de ring Amsterdam. Bezorging in groot-Amsterdam en daarbuiten is mogelijk tegen het geldende tarief. 

 

 

 

 

 

 

De Latexpress.nl klaar voor de onthulling door Lola Brood Latexpress.nl powered bij Engels Verf