Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam
Engels Verfspeciaalzaken in Amsterdam

Superaanbiedingen

Naast deze aanbiedingen heeft Engels verfspeciaalzaken nog veel meer superscherpe aanbiedingen. Kom kijken of informeer  Graag  tot ziens!

Gereedschap

Bouwlamp 50 Watt met standaard

Superaanbieding én persoonlijk advies!

Deze degelijke bouwlamp geeft vergelijkbare lichtopbrengst van 500W halogeen.  Een van de voordelen van deze lamp is weinig tot geen warmte afgifte, en gebruikt vele malen minder energie, tevens kan deze lamp tegen een stootje. De stralingshoek bedraagt 120° zit gemonteerd op een stevige beugel en heeft een snoer van 1,5m met geaarde stekker.

€109,95 met uw Engels klantenkaart €93,45
GRACO Ultra Handheld airless 17M360 240V met snoer van 3 mtr Inclusief opbergtas.

Superaanbieding én persoonlijk advies!

De Ultra airless draagbare spuitapparaten zijn specifiek ontworpen voor kleine of speciale klussen binnen en buiten. De grote voordelen van de Ultra draagbare spuitapparaten zijn de perfecte airless afwerking, de absolute mobiliteit tijdens het werk en het feit dat de apparaten op enkele seconden klaar voor gebruik zijn. Schilders kunnen kleine klusjes dus gemakkelijk spuiten zonder hun groter airless spuitapparaat te moeten opstarten.

 

 

Ultra airless draagbaar apparaat Compatibel met materialen op waterbasis

Professionals zijn het ermee eens. Airless draagbare spuitapparaten zijn dé essentiële tool om kleine klusjes snel af te werken. De in de industrie geteste Graco Ultra draagbare apparaten zijn de meest moderne ter wereld met hun ongeëvenaarde snelheid, onberispelijke afwerking en betrouwbaarheid voor volgend gebruik.

 
 
Nu van €603,79 voor €554,40 netto incl.btw
Dé Engels universele aflakkwasten.

Superaanbieding én persoonlijk advies!

Deze universele aflakkwast is voor zowel watergedragen als terpetine verdunbare verf, deze kwast bevat een speciale nylon soort speciaal ontwikkeld voor Engels. Deze geweldige kwast geeft een superstrak reseltaat voor een strakke prijs. Om een voorbeeeld te geven kosten deze kwasten nog geen derde van andere bekende merken

Verkrijgbaar in 5 maten van €3,92 tot €5,66 p/st
Super Champion verfroller

Superaanbieding én persoonlijk advies!

Super Champion Beige

Professionele 21mm Polyester vacht.
Heeft een zeer groot verfopnamevermogen.
Geschikt voor alle dispersie en latex verven.

             

Van € 5,34 voor € 2,67
Rupes LR21AE

Superaanbieding

Rupes LR21AE

 

De RUPES LS71 met een DELTA schuurzool is een zeer compacte en handige handpalm vlakschuurmachine met een 2mm schuurcirkel en met een zeer beperkt gewicht. Deze combinatie maakt deze elektrische schuurmachine zeer geschikt voor het schuren van grillig gevormde werkstukken. De stofdichte schakelaar en lagers zorgen voor een lange levensduur.

 

van €278,30voor €208,72 inclusief btw